• Proffsprint.se - Din Expert på Anpassade Dekaler, Profilkläder & Trycksaker | Snabb Leverans & Hög Kvalitet

För företag och butiker är golvdekaler ett utmärkt sätt att marknadsföra sig själva. Med en färgstark, unik egendesignad dekal kan du skapa ett varumärke och göra ditt företag mer lättigenkännligt. Trycka egna golvdekaler är en enkel och kostnadseffektiv lösning som ger stor synbarhet samtidigt som den är lätt att applicera och ta bort.

 

Golvdekaler kan användas för att annonsera produkter, tjänster eller kampanjer, skapa sociala medier-element, rama in ditt varumärke och lägga till ett varumärkesstöd, identifiera specialerbjudanden och erbjudanden eller designa ett fotorealistiskt mönster. De kommer i olika storlekar, former och färger som passar alla typer av miljöer såsom butiker och restauranger. Golvdekaler kan även anpassas till att följa trafikmönster eller vara kopplat till en specifik händelse som en konvent, mässa eller evenemang.

 

Golvdekaler är lätta att installera och kan placeras på nästan vilken yta som helst, inklusive vinyl- och trägolv. De behöver inte appliceras permanent utan kan enkelt tas bort när de inte längre är relevanta. Detta gör att du kan uppdatera och ändra utseendet på ditt företagsgolv när som helst, till ett mycket lägre pris än andra inredningsalternativ.

Upp