• Proffsprint.se - Din Expert på Anpassade Dekaler, Profilkläder & Trycksaker | Snabb Leverans & Hög Kvalitet

Profilkläder med eget tryck

by Proffs prints on October 06, 2022

Hos oss på Proffsprint.se kan du trycka dina egna kläder med eget logo eller annan text/bild. Vi har ett stort utbud av profilkläder för både företag och privatpersoner. Allt från t-shirts, tröjor, jackor, kepsar och mössor till arbetskläder som overaller och arbetsbyxor.

Profilkläder är ett perfekt sätt att marknadsföra ditt företag på eller en bra gåva till dina anställda. Hos oss trycker vi dina kläder snabbt och enkelt – välj bara vilka profilkläder du vill trycka, ladda upp din logga eller bild och välj tryckfärg.

Sedan sköter vi trycket och levererar profilkläderna till dig inom 5-7 arbetsdagar.

Fördelar med profiltryck från Proffsprint

Det finns många fördelar med att beställa profilkläder från oss på Proffsprint.se. Dels är det en bra marknadsföringskanal, ditt företag eller varumärke kommer synas ute i det offentliga rummet på dina anställda eller kunder. Dessutom är profilkläder ett bra sätt att skapa en gemenskap och stärka teamkänslan inom företaget. Med tryck på profilkläder visar du att du bryr dig om ditt företag och vill göra ett gott intryck på potentiella kunder. Dessutom är det alltid uppskattat med en fin gåva, och profilkläder med tryck är en unik och användbar gåva som mottagaren kommer att bli glad över.

Det spelar ingen roll om du vill beställa profilkläder för ett företag eller en privatperson, vi trycker alltid dina kläder snabbt och enkelt.

 

Trycka egna profilkläder och arbetskläder

Kläder med eget tryck är en utmärkt profilprodukt för företag och kan användas som reklamkläder, giveaways eller som en del av en uniform. Med rätt profilkläder kan du enkelt trycka plagg med företagets logotyp eller budskap och kläderna är också ett bra sätt att marknadsföra ert företag.

Profilkläder är också en bra idé för föreningar och organisationer. Med tryck på arbetskläderna så blir det lättare att skapa ett starkt teamkänsla bland personalen. Arbetskläderna med tryck är också ett bra sätt att marknadsföra organisationen utanför den egna kretsen.

Oavsett om du letar efter profilkläder för ditt företag, din organisation eller för något annat evenemang så hittar du det här på vår webbsida. Vi har ett stort utbud av arbetskläder i olika typer, storlekar och färger.

Dessutom kan du få dina arbetskläder med tryck på olika ställen, beroende på vilket plagg du väljer.

 

Så här gör du för att beställa profilkläder från oss

1. Gå in på vår webbsida och välj de plagg du är intresserad av.

2. Lägg plaggene i varukorgen.

3. Välj hur du vill att vi ska trycka på kläderna.

4. Fyll i dina kontaktuppgifter.

5. Slutför din beställning och betala.

6. När vi har mottagit din beställning så skickar vi en orderbekräftelse till din e-postadress.

7. När kläderna är tryckta och klara så skickar vi dem till din adress eller så kan du hämta upp på plats hos oss på manufakturgatan 23, 417 07 på Ringön i Göteborg.

Hjärtstartare Text AED Efterlysande

54.08 kr

Hjärtstartarre Text Aed Efterlysande

54.08 kr

Hjärtstartare Text Efterlysande

54.08 kr

Hjärtstartare Text Vit Efterlysande

54.08 kr

Hjärtstartare Iso Efterlysande

45.76 kr

Hjärtstartare I Denna Lokal Efterlysande

54.08 kr

Hjärrtstartare Rektangel Aed Efterlysande

54.08 kr

Hjärrtstartare Rektangel Efterlysande

54.08 kr
Upp